به این فکر کنید که در حال آپدیت سایت خود برای انتشار نوشته جدید هستید، همین که آخرین تصویر را برای قرار دادن در نوشته آپلود میکنید خطای http error وردپرس در هنگام آپلود تصویر نمایش داده میشود. در این صورت قادر به آپلود هیچگونه فایلی نبوده و باید به دنبال رفع خطای آپلود نشدن عکس در وردپرس باشید.
در ادامه این مقاله از خطاهای رایج وردپرس قصد دارم به بررسی ارور http error wordpress پرداخته و به شما کمک کنم که هر زمان با مشکل آپلود نشدن فایل در وردپرس مواجه شدید باید چه بخشهایی را برای برطرف کردن این مشکل بررسی کنید.
آموزش رفع خطای آپلود نشدن عکس در وردپرس
هر زمان که قادر به آپلود کردن تصویر یا هر نوع فایل در رسانه وردپرس نباشید اصطلاحاً گفته میشود که ارور آپلود نشدن تصویر در آن رخ داده است. این اتفاق میتواند به دلایل مختلفی از سمت ارتباط اینترنتی شما، تغییرات در هاست و یا تغییرات در هسته خود وردپرس باشد که در این صورت با 5 راهکار برای حل این مشکل مواجه هستید.
بررسی ارتباط اینترنتی
قبل از هر چیزی باید مطمئن شوید که ارتباط اینترنتی شما فراهم بوده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد. اگر از فیلترشکن و برنامههای تغییر ip به هر دلیل استفاده کردید ممکن است باعث قطع ارتباط نیز شده باشد یا اینکه مشکلی در آیپی اینترنتی شما وجود داشته باشد.
در هر صورت ارتباط اینترنتی خود را با سایت خود و همچنین سایتهای دیگر تست کنید که مطمئن شوید این مشکل از سمت اینترنت نیست. به این مسئله هم توجه داشته باشید که حتما صفحه اصلی سایت و چند صفحه دیگر را باز کنید که کاملاً از این موضوع اطمینان حاصل کنید.
بررسی سطح دسترسی در هاست
هر فایل و پوشه در هاست باید دارای سطح دسترسی خاص خواندن و نوشتن باشد که هم از نظر امنیتی مشکلی وجود نداشته باشد و هم اینکه باعث به وجود آمدن چنین خطایی نشود. سطح دسترسی در وردپرس به شکل زیر است.
- سطح دسترسی فایلها یا پوشهها: 755 یا 644
- سطح دسترسی فایل wp-config.php برابر با 400
برای تغییر سطح دسترسی کافی است به کمک ابزار FTP یا هاست خود از گزینه change permission استفاده کرده و به شکل زیر آنها را تنظیم کنید.
تعمیر mod_security هاست
mod_security یک حالت امنیتی در هاست است که ممکن است به دلیل تغییرات هاست دچار مشکل شده و این خطا را به وجود آورد. برای اطمینان از این موضوع میتوانید با قرار دادن کد زیر در فایل htaccess. مشکل را برطرف کنید.
برای این منظور وارد هاست خود شده یا اینکه به کمک ابزار FTP به مسیر public_html که در file manager هاست قرار دارد بروید. سپس به دنبال فایل htaccess. بگردید. در نهایت به کمک ابزار edit فایل را باز کرده و کدهای زیر را در انتهای آن قرار دهید.
<IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule>
با استفاده از این کد این حالت امنیتی غیرفعال خواهد شد. کافی است یک فایل جدید در رسانه وردپرس آپلود کنید. اگر آپلود موفقیت آمیز بود و مشکل برطرف شد کافی است کد قرار داده شده را برداشته و به هاستینگ خود نیز اطلاع دهید تا این مشکل را بررسی و برطرف کنند.
کش شدن جاوا اسکریپت
این حالت زمانی رخ میدهد که پوشهای با نام js_cache در داخل پوشه uploads وردپرس قرار گرفته باشد. اگر کش جاوا اسکریپت در سایت فعال شده باشد این پوشه ایجاد میشود که باعث اختلال در آپلود فایل خواهد شد. برای حل این مشکل کافی است این پوشه را حذف کرده و از کش شدن جاوا اسکریپت جلوگیری کنید.
توجه داشته باشید که برای بررسی این موضوع باید از طریق File Manager یا ابزار FTP به مسیر /public_html/wp-content/uploads/ مراجعه کنید.
آپلود مجدد وردپرس
اگر تا اینجای کار موفق به رفع خطای آپلود نشدن عکس در وردپرس نشدید، شاید بهتر باشد یک بار دیگر فایلهای وردپرس را در هاست خود آپلود کرده و جایگزین کنید. برای این منظور کافی است مجددا وردپرس را از طریق https://fa.wordpress.org/ دانلود کنید؛ سپس فایل wp-config.php و پوشه wp-content را از داخل آن حذف کرده و باقی پوشهها و فایلهای باقیمانده را در هاست خود جایگزین کرده و بررسی کنید.
در صورتی که همچنان با مشکل آپلود نشدن عکس در وردپرس مواجه هستید و به روشهای بالا موفق به حل آن نشدید، با طراح سایت یا پشتیبان هاست خود در ارتباط باشید تا مشکل را بررسی و رفع کنند.