در المنتور می توانید قالب های که قبلاً آن ها را طراحی و ایجاد کرده اید در هرکجا که لازم بود به سادگی و تنها با قرار دادن یک کد کوتاه آن را در صفحه قرار بدهید. لازم به ذکر این است که این ویژگی تنها در افزونه المنتور پرو وجود دارد. برای جاگذاری قالب المنتور در صفحه سه راه مختلف وجود دارد که عبارتند از :
جاگذاری قالب المنتور از ابزارک المنتور
- در داشبورد وردپرس، به مسیر نمایش – Appearance > ابزارک ها – Widgets بروید. در آن جا ابزارک کتابخانه المنتور – Elementor Library را مشاهده می کنید.
- روی منوی کشویی انتخاب قالب – Choose Template کلیک نمایید و یکی از قالب های ذخیره شده را انتخاب نمایید و روی ذخیره – Save کلیک نمایید.
اضافه کردن قالب المنتور به صفحه با استفاده از ابزارک قالب
- ابزارک قالب – Template را از پنل کناری المنتور به یک بخش از صفحه بکشید.
- روی لیست کشویی انتخاب قالب کلیک نمایید و یکی از قالب های ذخیره شده را انتخاب نمایید.
جاگذاری قالب المنتور به صفحه با استفاده از کدکوتاه
- به مسیر قالب ها – Templates > قالب های ذخیره شده – Saved Templates بروید.
- کد کوتاه قالب مورد نظر خود را کپی کنید.
- کد کوتاه را در ابزارک (ابزارک های مانند کدکوتاه، پارگراف، تب ها و …) موردنظرتان پست نمایید.
کتابخانه قالب المنتور خالی است
اگر بعد از اینکه به بخش اضافه کردن قالب المنتور مراجعه کردید و مشاهده کردید که هیچ قالبی در این قسمت وجود ندارد تا آن را در صفحه قرار بدهید می توانید موارد زیر را بررسی کنید :
- در داشبورد وردپرس به مسیر المنتور – Elementor > ابزارها – Tools بروید و روی همگام سازی کتابخانه – Sync Library کلیک نمایید.
- در داشبورد وردپرس به مسیر المنتور – Elementor > اطلاعات سیستم – System Info بروید و “Memory Limit” یا حد حافظه اختصاص داده شده به وردپرس را بررسی نمایید.
- اگر حد حافظه زیر 128 مگابایت است (به عنوان مثال 40 مگابایت) از شرکت میزبانی سایت خود بخواهید که مقدار آن را افزایش دهد.
- از شرکت هاستینگ خود بپرسید آیا allow_url_fopen فعال شده است.
- با میزیبانی هاستینگ خود تماس بگیرید تا خطاهای سرور شما را بررسی نمایند.
برای عیب یابی می توانید المنتور را در لوکال هاست نصب نمایید تا مشکلات مربوط به سرور را پیدا کنید.
وقتی که می خواهم یک قالب را وارد نماییم صفحه من خالی است
برای بررسی این مشکل باید از شرکت هاستینگ خود بخواهید تا خطاهای مربوط به سرور را بررسی کنند، این موارد را هم می توانید بررسی نمایید:
• از ارائه دهنده میزبان خود بخواهید که ZipArchive را فعال کند:
http://php.net/manual/en/class.ziparchive.php
• اگر حد حافظه زیر 128 مگابایت است از آن ها بخواهید که حد حافظه را به بالای 128 مگابایت افزایش دهید. • همچنین ممکن است مسئله دسترسی ها وجود داشته باشد از آن ها بخواهید تا allow_url_fopen function را بررسی نمایند. • سرور را به نسخه PHP 7 یا بالاتر از آن ارتقا دهید. • روش بارگزاری ویرایشگر را در داشبورد وردپرس از مسیر المنتور – Elementor > پیشرفته – Advanced تغییر دهید.